Fiskburgare

Idag blev det fiskburgare med stuvad spenat och potatis till middag. Mycket smidigt att steka till ett gäng och bara ta fram från frysen sen o fixa till tillbehör. Givetvis kan man servera dem med bröd och sallad. Men jag tycker nog potatis ger mer mat...

Fiskburgare 8 st

400 g laxfilé
200 g torskfilé
2 tsk hummerfond
2 äggvitor

Mixa alla ingredienser i en matberedare. Jag tog idag stavmixer men tyckte inte riktigt det blandades o hackades lika bra.

Klicka ut med sked i stekpanna och tryck till med stekspade så de blir platta. Stek några minuter på varje sida tills burgarna är genomstekta. Servera....



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0