Påskgodis....

Jag känner mig nu helt sockerstinn i kroppen... mår illa... På jobbet fick vi igår ett litet påskägg med massor av gottigt i. Tog en bit o sen har jag inte kunnat sluta. Började må illa men kunde ändå inte sluta. O nu känns det som om kroppen har fått alldeles för mycket socker i sig.Förstår inte varför godis har en sån inverkan att det bara inte går att sluta trots att det inte ens är gott???

Ja, ja, nu är jag iallafall påskledig och ska ägna hela dagarna åt att förbränna detta socker som jag nu i två dagar stoppat i mig. Igår var det dans i några timmar. Våran ordinarie ledare var sjuk och jag hoppade in som ersättare. Det gjorde ju iallafall att jag inte kunde sätta mig hur gärna jag än ville göra det. Ikväll blir det också att hoppa över promenaden då jag snart ska iväg till frissan för att göra mig lite påskfin i håret. Kanske kan jag tappa nåt kilo när hon klipper mig:-)

Imorgon har jag alltså tagit hela dagen ledigt. Planen är att ta en långpromenad på förmiddagen för att sedan åka o dansa fyra timmar på kvällen. Erfarenheten säger att det kommer finnas mycket att äta där så därför är det lika bra att samla på mig så mycket bonuspoints jag bara kan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0