Gratinerad kyckling

Lättlagad gratinerad kyckling som klarar sig själv i ugnen medans du själv passar på att göra nåt annat. Blev faktiskt överraskad hur gott det blev.

2 portioner

2 kycklingfiléer ca 250 gram
50 g rökt skinka
1 dl riven ost
2 dl keso
örtkryddor
vitlök efter smak
svartpeppar

Lägg kycklingfiléerna i en ugnsfast form. Täck med skinkan. Smaksätt keson med örtkryddor och vitlök, blanda även i osten och svartpepparn. Bred ut blandningen över kycklingen och gratinera i ugnen tills kycklingen är genomstekt i 175 grader i drygt 30 minuter. Servera med ris, tomatsallad samt grön färsk sparris.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0